Een varkenshaasje, in goede roomboter gebakken, met champignonnetjes, gegrilde groene asperges (even met Italiaanse kruidenolie bestreken), krieltjes uit de oven en een toefje veldsla in een simpele dressing van echt goede olijfolie, zachte Italiaanse witte wijnazijn (dolce agro condimento bianco), peper en zout, een héél fijn gesnipperd klein uitje en drie drupjes honing.
Vincent kookt…
Of weckt. Of maakt in. Of maakt wijn. Of probeert er in ieder geval iets van te bakken… 😄
Over mij →
Op de hoogte blijven?
Categorieën
- Bakken (23)
- Brood (6)
- Gebak (hartig) (9)
- Gebak (zoet) (8)
- Conserveren (25)
- Fermenteren (1)
- Inmaken (11)
- Wecken (13)
- Gang (34)
- Bijgerecht (6)
- Hoofdgerecht (7)
- Lunchgerecht (3)
- Soep (19)
- Geen categorie (1)
- Soort (29)
- Chutney & Relish (6)
- Drank (12)
- Jam (7)
- Visgerecht (1)
- Vleesgerecht (3)
Geef een reactie