Wine + Dinner = Winner

Spinazietaart

Je hebt nog wat restjes over van o.a. een gezellige pizza-avond… wat maken we daar van: een lekkere hartige taart.

Verwarm de oven voor op 200 °C. Roerbak de spinazie met een gesnipperde rode ui, en laat hem goed uitlekken (in een vergiet aandrukken met een grote pollepel).  Bekleed de bakvorm met bakpapier, of gebruik bakspray. Bekleed de bakvorm met bladerdeeg van de rol. Strooi wat paneermeel op de boden (dat voorkomt een natte bodem). Verdeel de spinazie over de bodem, en brokkel stukjes geitenkaas en wat in stukjes gesneden gedroogde tomaatjes hierover.
Klop twee eieren los met ca. 50 ml koffiemelk, flink geraspte kaas, peper en zout, en wat Italiaanse kruiden. Verdeel dit over de taart en bak af in ca. 30 min.

Smakelijk eten!

1 reactie

  1. Lioris

    Was lekker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 vincentkookt.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑