In groentenbouillon gekookte parelcouscous, een zeevruchtenmix (inktvis, mosselen, garnalen en tapijtschelpen) en zacht gegaarde fijngesneden prei met een uitje, overgoten met een ingedikte witte wijnsaus van de groentenbouillon.
Vincent kookt…
Of weckt. Of maakt in. Of maakt wijn. Of probeert er in ieder geval iets van te bakken… 😄
Over mij →
Op de hoogte blijven?
Categorieën
- Bakken (23)
- Brood (6)
- Gebak (hartig) (9)
- Gebak (zoet) (8)
- Conserveren (25)
- Fermenteren (1)
- Inmaken (11)
- Wecken (13)
- Gang (34)
- Bijgerecht (6)
- Hoofdgerecht (7)
- Lunchgerecht (3)
- Soep (19)
- Geen categorie (1)
- Soort (29)
- Chutney & Relish (6)
- Drank (12)
- Jam (7)
- Visgerecht (1)
- Vleesgerecht (3)
Geef een reactie