Eigenlijk gisteren al gebakken – en hij ging gisteren dus ook schoon op – maar toch vermeldenswaard: een heerlijke ouderwetse appeltaart. Geen rozijnen er in (die had ik niet in huis) tweederde van de witte suiker vervangen door bruine basterdsuiker, kaneel en een vleugje citroensap. Heerlijk!
Vincent kookt…
Of weckt. Of maakt in. Of maakt wijn. Of probeert er in ieder geval iets van te bakken… 😄
Over mij →
Op de hoogte blijven?
Categorieën
- Bakken (23)
- Brood (6)
- Gebak (hartig) (9)
- Gebak (zoet) (8)
- Conserveren (25)
- Fermenteren (1)
- Inmaken (11)
- Wecken (13)
- Gang (34)
- Bijgerecht (6)
- Hoofdgerecht (7)
- Lunchgerecht (3)
- Soep (19)
- Geen categorie (1)
- Soort (29)
- Chutney & Relish (6)
- Drank (12)
- Jam (7)
- Visgerecht (1)
- Vleesgerecht (3)
Geef een reactie